Löytyykö teidän koulustanne Suomen Leipovin
Luokka?

Syntyykö teidän kotitaloustunnilla komeimmat kääretortut tai suussa sulavat sämpylät? Sokerioppi etsii jälleen Suomen Leipovinta Luokkaa Instagram-kilpailun avulla, jossa palkintona on leffaliput koko luokalle!

Osallistuminen on helppoa:

1. Tutustukaa kotitalousopettajan johdolla Sokerioppi-kirjaan ja valitkaa suosikki leivontareseptinne kirjasta. Voitte myös kehitellä yhdessä oman leivontareseptinne. Kisaan voi osallistua niin makeilla leivonnaisilla, kuin vaikkapa suolaisemmilla piirakoilla tai leivillä ja sämpylöillä.

2. Ottakaa kuva luokkanne tai ryhmänne kotitaloustunnilla syntyneistä tuotoksista.

3. Julkaiskaa ja tägätkää kuva Instagramissa #leipovinluokka ja @Sokerioppi. Muistakaa mainita kuvassa myös koulu ja luokka. Mikäli osallistutte kisaan useammasta luokasta koostuvana ryhmänä, voitte keksiä ryhmällenne oman nimen.

4. Voitte parantaa mahdollisuuksia ansaita Suomen Leipovimman luokan -titteli sekä leffaliput koko luokalle ja osallistua kisaan useammalla kuvalla! Kilpailuun viimeinen osallistumispäivä on 20.12.2019.

Viime vuonna voiton vei Armfeltin koulun maanantaikasien kotitalousluokka. Voittajan ja kunniamaininnan saaneiden luokkien työt pääset tsekkaamaan TÄÄLTÄ.

Säännöt:

Kilpailu on suunnattu kotitalousluokille ja -ryhmille ja kilpailuun osallistutaan luokkana tai ryhmänä. Päätöksen osallistumisesta tekee kotitalousopettaja. Kilpailuun voi osallistua myös useammalla kuvalla. Kuva julkaistaan kotitalousluokan tai opettajan Instagram-tilillä. Vaihtoehtoisesti 13 vuotta täyttänyt oppilas voi julkaista kuvan omalla tilillään holhoojan suostumuksella. Sokerioppi jakaa viikoittain parhaimpia kisakuvia myös omalla Instagram-tilillään.

Kilpailuun voi osallistua 20.12.2019. Sokeriopin raati valitsee kilpailuun osallistuneiden kuvien perusteella Suomen Leipovimman Luokan. Valinnan kriteereinä käytetään mm. luovuutta, sommittelua, sekä innostuneita oivalluksia. Voittajakuvan julkaissut luokka voittaa itselleen leffaliput ja Suomen Leipovimman Luokan tittelin.

Tarkemmat kilpailun säännöt löydät TÄÄLTÄ.

Opettaja, tarvitsetko Instagram tilin? Katso ohjeeet TÄÄLTÄ.