Erikoissokerit
Kide- ja palasokerien lisäksi on tarjolla monenlaisia erikoissokereita säilöntään, leivontaan, jälkiruokiin, maustamiseen ja koristeluun.
![](/api/thumbnail?img=/files/sokerioppi.kotisivukone.com/kuvat/sokerit_siirapit/erikois01_tomu.png&width=322)
Tomusokerit
Tomusokerit ovat erittäin hienoksi jauhettua sokeria. Ne sopivat erityisesti leivontaan, leivonnaisten täytteisiin ja koristeluun sekä jälkiruokiin. Kaupasta löytyy perinteistä valkoista tomusokeria, kaakaotomusokeria ja mansikanmakuista tomusokeria.
![](/api/thumbnail?img=/files/sokerioppi.kotisivukone.com/kuvat/sokerit_siirapit/erikois02_kaneli.png&width=321)
Kanelisokeri
Kanelisokeri on pölyämätön kidesokerin ja kanelin seos, joka sopii mm. korvapuustien täytteisiin ja puuron päälle.
![](/api/thumbnail?img=/files/sokerioppi.kotisivukone.com/kuvat/sokerit_siirapit/erikois03_rae.png&width=322)
Raesokerit
![](/api/thumbnail?img=/files/sokerioppi.kotisivukone.com/kuvat/sokerit_siirapit/erikois04_vanilja.png&width=318)
Vaniljasokeri
Vaniljasokeri on sokeria, johon on lisätty aitoa vaniljaa. Vanilliinisokerissa vaniljan maku on peräisin luontaisen kaltaisesta vanilliiniaromista. Vaniljasokeri voi olla joko kide- tai tomusokeripohjaista.