Hillosokerit

Marjojen ja hedelmien säilöntään kehitetyt hillosokerit helpottavat hillojen tekemistä kotona.

Hillosokeri ja hillo-marmeladisokeri sisältävät sokerin lisäksi mm. hedelmäpektiiniä, joka antaa hillolle kiinteän rakenteen. Tuotteiden sisältämä kaliumsorbaatti parantaa hillon säilyvyyttä. Hillosokereiden avulla hillojen teko on helppoa ja nopeaa: valmistus onnistuu jopa mikrossa. Hillo-marmeladisokerilla saadaan hilloa, joka on kiinteämpää ja vähemmän makeaa kuin perinteisellä hillosokerilla tehty hillo.

Hyytelösokerit

Kasvipohjaisilla hyytelösokereilla valmistat helposti marjaisia tai kermaisia jälkiruokia ja näyttäviä kakkukiilteitä.

Hyytelösokeri ja Hyytelösokeri Multi

Hyytelösokerilla on helppo tehdä raikkaita jälkiruokahyytelöitä sekä tuoreista että pakastemarjoista tai hedelmistä. Täytekakkuihin ja muihin leivonnaisiin sillä saa kauniin kiilteen tai koristehyytelön. Hyytelösokeri Multi sopii myös maito- ja kermapohjaisiin jälkiruokiin. Sen avulla voit valmistaa helposti hyytelöitäviä jälkiruokia, kuten kermavanukkaita, mousseja ja pehmeitä torttutäytteitä. Myös italialainen pannacotta syntyy vaivattomasti hyytelösokeri Multilla. Nimestään huolimatta hyytelösokerit eivät sovi lisäkehyytelöiden, kuten mustaherukkahyytelön, valmistukseen. Ne kannattaa tehdä hillosokerilla tai taloussokerilla.