Pannacotta
4-6 annosta

5 dl kermaa tai maitoa
1 dl hyytelösokeri Multia

Maustamisvinkkejä:

1 tl vaniljasokeria

1 tl pikakahvijauhetta
1 rkl kaakaojauhetta
1/2 tl kanelia
1 tl hienoksi raastettua tuoretta inkivääriä
ripaus rosmariinia tai basilikaa

Tarjoiluun:

marjoja, marjakastiketta tai hedelmäpaloja

  1. Sekoita kerma ja sokerit kattilassa, kuumenna kiehuvaksi ja keitä puoli minuuttia.
  2. Kaada seos jälkiruoka-astioihin.
  3. Hyydytä jääkaapissa parista tunnista seuraavaan päivään.


Vinkkejä:

  • Kuohukermalla saat täyteläisen, maidolla kevyemmän pannacottan. Mikäli haluat pannacottasta kiinteämmän, käytä vain 4 dl kermaa tai maitoa.
  • Voit kumota pannacottan lautaselle ennen tarjoilua.