![](/api/thumbnail?img=/files/sokerioppi.kotisivukone.com/kuvat/leivonta/leivonta_pannacotta.png&width=309)
Pannacotta
4-6 annosta
5 dl kermaa tai maitoa
1 dl hyytelösokeri Multia
Maustamisvinkkejä:
1 tl vaniljasokeria
1 tl pikakahvijauhetta
1 rkl kaakaojauhetta
1/2 tl kanelia
1 tl hienoksi raastettua tuoretta inkivääriä
ripaus rosmariinia tai basilikaa
Tarjoiluun:
marjoja, marjakastiketta tai hedelmäpaloja
![](/api/thumbnail?img=/files/sokerioppi.kotisivukone.com/kuvat/leivonta/leivonta_pannacotta_ohje.png&width=110)
- Sekoita kerma ja sokerit kattilassa, kuumenna kiehuvaksi ja keitä puoli minuuttia.
- Kaada seos jälkiruoka-astioihin.
- Hyydytä jääkaapissa parista tunnista seuraavaan päivään.
Vinkkejä:
- Kuohukermalla saat täyteläisen, maidolla kevyemmän pannacottan. Mikäli haluat pannacottasta kiinteämmän, käytä vain 4 dl kermaa tai maitoa.
- Voit kumota pannacottan lautaselle ennen tarjoilua.