Kaneliässät
50-60 kpl

200 g voita tai margariinia
2 dl erikoishienoa sokeria
2 munaa
2 tl leivinjauhetta
5 dl vehnäjauhoja
Pinnalle n. 1 dl kanelisokeria

  1. Vatkaa pehmeä rasva ja sokeri vaahdoksi.
  2. Lisää joukkoon huoneenlämpöiset munat yksitellen hyvin vatkaten.
  3. Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään ja lisää taikinaan. Anna taikinan jähmettyä puolisen tuntia jääkaapissa.
  4. Leivo taikinasta ohuita, noin 1 cm:n paksuisia tankoja. Leikkaa tangot noin 8 cm:n pituisiksi pötköiksi. Kierittele pötköt kanelisokerissa ja muodostele ässiksi leivinpaperin päälle pellille.
  5. Paista ässät 200 asteessa uunin keskiosassa noin 10 minuuttia.