Sokerit ja siirapit - monia erilaisia tuotteita
![](/api/thumbnail?img=/files/sokerioppi.kotisivukone.com/kuvat/sokerit_siirapit/sokeri_tuotteet_ylakuva.png&width=684)
Kidesokerit
![](/api/thumbnail?img=/files/sokerioppi.kotisivukone.com/kuvat/sokerit_siirapit/01kide_talous.png&width=259)
Kidesokerit eroavat toisistaan esimerkiksi kidekoon ja värin perusteella.
Tummat sokerit
![](/api/thumbnail?img=/files/sokerioppi.kotisivukone.com/kuvat/sokerit_siirapit/tummat01_muscovado.png&width=260)
Palasokerit
![](/api/thumbnail?img=/files/sokerioppi.kotisivukone.com/kuvat/sokerit_siirapit/pala01_tavisjaruoko.png&width=208)
Palasokerit ovat palan muotoon puristettua kidesokeria. Ne sopivat kuumien juomien makeuttamiseen.
Erikoissokerit
![](/api/thumbnail?img=/files/sokerioppi.kotisivukone.com/kuvat/sokerit_siirapit/erikois01_tomu.png&width=257)
Kide- ja palasokerien lisäksi on tarjolla monenlaisia erikoissokereita säilöntään, leivontaan, jälkiruokiin, maustamiseen ja koristeluun.
Hillo- ja hyytelösokerit
![](/api/thumbnail?img=/files/sokerioppi.kotisivukone.com/kuvat/sokerit_siirapit/hillosokeri.png&width=256)
Marjojen ja hedelmien säilöntään kehitetyt hillosokerit helpottavat hillojen tekemistä kotona.
Kasvipohjaisilla hyytelösokereilla valmistat helposti marjaisia tai kermaisia jälkiruokia ja näyttäviä kakkukiilteitä.
Siirapit
![](/api/thumbnail?img=/files/sokerioppi.kotisivukone.com/kuvat/sokerit_siirapit/siirappi01_tumma.png&width=255)
Siirapit valmistetaan aromikkaista tummista sokeriliuoksista, joita syntyy kidesokerin valmistusprosessissa. Siirapista riippuen voit käyttää niitä mm. leivontaan, ruokien maustamiseen tai sellaisenaan jälkiruokakastikkeena.