Sokerit ja siirapit - monia erilaisia tuotteita

Kidesokerit

Kidesokerit eroavat toisistaan esimerkiksi kidekoon ja värin perusteella.
Tummat sokerit

Palasokerit

Palasokerit ovat palan muotoon puristettua kidesokeria. Ne sopivat kuumien juomien makeuttamiseen.
Erikoissokerit

Kide- ja palasokerien lisäksi on tarjolla monenlaisia erikoissokereita säilöntään, leivontaan, jälkiruokiin, maustamiseen ja koristeluun.
Hillo- ja hyytelösokerit

Marjojen ja hedelmien säilöntään kehitetyt hillosokerit helpottavat hillojen tekemistä kotona.
Kasvipohjaisilla hyytelösokereilla valmistat helposti marjaisia tai kermaisia jälkiruokia ja näyttäviä kakkukiilteitä.
Siirapit

Siirapit valmistetaan aromikkaista tummista sokeriliuoksista, joita syntyy kidesokerin valmistusprosessissa. Siirapista riippuen voit käyttää niitä mm. leivontaan, ruokien maustamiseen tai sellaisenaan jälkiruokakastikkeena.