Sokerit ja siirapit - monia erilaisia tuotteita
Kidesokerit
Kidesokerit eroavat toisistaan esimerkiksi kidekoon ja värin perusteella.
Tummat sokerit
Palasokerit
Palasokerit ovat palan muotoon puristettua kidesokeria. Ne sopivat kuumien juomien makeuttamiseen.
Erikoissokerit
Kide- ja palasokerien lisäksi on tarjolla monenlaisia erikoissokereita säilöntään, leivontaan, jälkiruokiin, maustamiseen ja koristeluun.
Hillo- ja hyytelösokerit
Marjojen ja hedelmien säilöntään kehitetyt hillosokerit helpottavat hillojen tekemistä kotona.
Kasvipohjaisilla hyytelösokereilla valmistat helposti marjaisia tai kermaisia jälkiruokia ja näyttäviä kakkukiilteitä.
Siirapit
Siirapit valmistetaan aromikkaista tummista sokeriliuoksista, joita syntyy kidesokerin valmistusprosessissa. Siirapista riippuen voit käyttää niitä mm. leivontaan, ruokien maustamiseen tai sellaisenaan jälkiruokakastikkeena.