Sokerit ja siirapit - monia erilaisia tuotteita

Kidesokerit

Kidesokerit eroavat toisistaan esimerkiksi kidekoon ja värin perusteella.

Lue lisää »

Tummat sokerit

Tummat sokerit ovat ruokosokeripohjaisia aromikkaita sokereita. Ruokokidesokerin ja luomuruokosokerin ohella tummia sokereita ovat mm. muscovado- ja fariinisokeri.

Lue lisää »

Palasokerit

Palasokerit ovat palan muotoon puristettua kidesokeria. Ne sopivat kuumien juomien makeuttamiseen.

Lue lisää »

Erikoissokerit

Kide- ja palasokerien lisäksi on tarjolla monenlaisia erikoissokereita säilöntään, leivontaan, jälkiruokiin, maustamiseen ja koristeluun.

Lue lisää »

Hillo- ja hyytelösokerit

Marjojen ja hedelmien säilöntään kehitetyt hillosokerit helpottavat hillojen tekemistä kotona.

Kasvipohjaisilla hyytelösokereilla valmistat helposti marjaisia tai kermaisia jälkiruokia ja näyttäviä kakkukiilteitä.

Lue lisää »

Siirapit

Siirapit valmistetaan aromikkaista tummista sokeriliuoksista, joita syntyy kidesokerin valmistusprosessissa. Siirapista riippuen voit käyttää niitä mm. leivontaan, ruokien maustamiseen tai sellaisenaan jälkiruokakastikkeena.

Lue lisää »